A koronavírus járvány idején is szeretne támogatást nyújtani az ÖKA a civil szervezeteknek, szociális és egészségügyi intézményeknek. Célunk, hogy olyan igényekre mozgósítsuk a vállalati munkatársak és szakemberek kapacitását, melyek az új helyzet kapcsán merülnek fel.

 

 

 

 

A jelenlegi helyzetben számos olyan igény fogalmazódhat meg, melyekre a vállalatok hathatós megoldást tudnak adni, betartva a járvány kapcsán kihirdetett szabályokat. Kérjük, az igények megfogalmazáskor, vegyék figyelembe az aktuálisan érvényes járványügyi előírásokat. Lehetőség szerint olyan kihívásokat küldjenek be, melyek megoldása reális és hatása kiemelkedő lehet az emberek egy szélesebb csoportja számára.

 

Az ÖKA a beérkező igényeket összegyűjti és vállalati partnerei felé közvetíti, amelyek maguk hoznak döntést, tudásuk és kapacitásaik függvényében a felvállalható feladatokról. Mindebből következik, hogy az ÖKA nem tud biztosítékot nyújtani minden igény teljesítésére, viszont minden tőlünk telhetőt megtesszük a támogatók megtalálására. Kérjük, hogy sem anyagi, sem tárgyi adomány igényt ne küldjenek be. A létrehozott felület kizárólag a járvány kapcsán megfogalmazódó szakmai, logisztikai, ellátási stb. kihívások önkéntességgel illetve tanácsadással való megoldásában próbál segíteni. Az igényeket az ország összes településéről fogadjuk. A beküldők egy automatikus visszaigazolást kapnak, de csak azon szervezetekkel vesszük fel a kapcsolatot, amelyek esetén megfelelő fogadtatásra talált a megfogalmazott kérés.

 

A kezdeményezés és a kialakított online felület annak visszavonásáig él. Az ÖKA fenntartja a jogot annak lezárására, vagy átalakítására amennyiben a körülmények azt indokolják. A megfogalmazott igényeket, az alábbi felületen várjuk:

 

Vállalati támogatás igénylő lap

ÖKA külső menü