Elkezdődött a SozialMarie 2018 pályázati időszaka, amely alkalomból a kiírók szeretettel invitálják: vegyen részt társadalmi hatású innovatív projektjével vagy továbbítsa a hírt barátainak, ismerőseinek!

Idén tizennegyedik alkalommal teszik közzé a SozialMarie Díj felhívását: olyan kitüntetésre érdemes projekteket várnak, melyek társadalmi kihívásokra keresnek és emelnek át gyakorlatba innovatív megoldásokat.

 

 

Pályázati időszak: 2017. november 13. – 2018. január 23.

Pályázati benyújtás online és bővebb információ: www.sozialmarie.org

Díjátadó: 2018. május 1., ORF RadioKulturhaus, Bécs

 

Mi a SozialMarie? A SozialMarie a legrégebbi európai társadalmi innovációs díj, amely 2005 óta minden évben 15 kiemelkedő projektet díjaz. A SozialMarie díj időközben nemcsak Ausztriában, Magyarországon, Csehországban és Szlovákiában, hanem Szlovéniában, Lengyelországban és Horvátországban is jól ismert. Az első három nyertes 15.000 euró, 10.000 euró és 5.000 euró díjazásban részesül, míg további 12 díjazott projektenként 2.000 euró elismerést kap a Díj mellé. Minden jelöltet meghívunk a Díjátadóra, melyet május 1-én tartunk Bécsben ünnepélyes keretek között tartunk.

 

Kinek szól a pályázat? A pályázat aktuális társadalmi kérdésekkel foglalkozó projektgazdáknak szól. A részvételi lehetőség nyitott magánszemélyek, informális csoportok, közösségek, civil szervezetek, társadalmi vállalkozások, cégek és állami szervezetek, intézmények számára egyaránt.

 

Hogyan lehet pályázni?

A pályázatot kizárólag online lehet benyújtani. A www.sozialmarie.org oldalon megtalálható a Pályázati felhívás és a Pályázati adatlap mellett a Pályázati feltételekkel és az Elbírálással kapcsolatos minden lényeges információ.További kérdések esetén ajánljuk a GYIK áttekintését.

 

Reméljük, a SozialMarie Díjpályázat felkeltette érdeklődését, várjuk pályázatát! Örömmel vennénk, ha a kiírást érdeklődő ismerőseinek is továbbítaná.

 

Kérdések esetén bármikor szívesen állok rendelkezésre.

Üdvözlettel:

 

Tornóczi Zsófia

ungarische Koordination SozialMarie ///

SozialMarie magyarországi koordinátor

 

Unruhe Privatstiftung

Mittersteig 13/6 1040 Wien

Österreich

T: +36703238829

zsofia.tornoczi@sozialmarie.org

www.facebook.com/SozialMarie.hu

www.sozialmarie.org