Az Önkéntes menedzsmentről praktikusan – gyakorlati alapok önkéntességről (nyilvántartásba vételi szám: E-001027/2015/D004) című képzésünket új októberi időpontban ismét meghirdetjük!

 

 

A 2 napos (1 NAP ONLINE!)) képzés célja, hogy átfogó, rendszerezett és alkalmazható tudást biztosítson a civil és az intézményi szféra önkéntesekkel kapcsolatban álló, önkénteseket szervező munkatársai számára egy önkéntes program megtervezésétől, a toborzáson, kiválasztáson, elismerésen és motiváláson, valamint az önkéntesek képzésén át a mindennapi menedzsment és kommunikáció módszeres megvalósításáig.

 

 

Időpont, helyszín: 1.nap október 15. online jelenlét . 2. nap október 16. személyes jelenlét Budapest (pontos helyszín szervezés alatt)

 

 

Jelentkezési határidő: 2020. október 10.  12.00 óra jelentkezési lap beküldésével

Részvételi díj: br. 30.000 FT/fő EARY BIRD AKCIÓ SZEPTEMBER 30-ig kedvezményes részvételi díj br.25.000 Ft/fő

 

 

Jelen képzés képzője: Csordás Izabella ACC, coach, közgazdász, mentálhigiénés és szervezetfejlesztő szakember, a Szépművészeti Múzeum Önkéntes Programjának alapítója és a Gyakorlati Útmutató intézményi önkéntes programok létrehozásához és működtetéséhez c. kiadvány (2017) szerkesztője és egyik szerzője.

 

 

A képzés a szervezetekben esetlegesen hiányzó HR kompetenciákat pótolja, és az önkéntesek integrálását a szervezet egészére kiható változásként rendszerszemlélettel közelíti. A résztvevők ezáltal az önkéntesekre nem pusztán egy újabb erőforrásokként tekintenek, hanem az önkéntes szervezéskor a szervezeti megújulás letéteményeseivé is válnak. Kiket várunk? Intézményvezetőket, osztályvezetőket, civil szervezeti vezetőket, önkénteseket szervező munkatársakat. 50 fő feletti szervezet esetében javasoljuk, hogy min. 2 fő vegyen részt szervezetenként, így az önkéntesség szervezeti beágyazottságának lehetősége nő.

 

 

A képzési program a 2013. évi LXXVII. törvény a felnőttképzésről alapján megfelel a részben vagy egészben központi költségvetés vagy európai uniós forrás terhére megvalósuló támogatott képzés előírásainak is (így hazai pl. NEA és Uniós pályázati forrásból fedezhető és elszámolható). 

 

 

A jelentkezési lap és további részletekkel a Képzési felhívás és mellékletei a csatolmányokban található.

További információ: Nagy Brigitta kepzes@onkentes.hu vagy 06-20-3579-700