Kedves civil szervezeti munkatárs!

A Vodafone idén is kiválaszt 3 Főállású Angyalt, akik egy éven át egy civil szervezettel együttműködve dolgozhatnak egy olyan célért, amelynek megvalósítása segíthet abban, hogy élhetőbbé váljon a minket körülvevő világ.

Amennyiben ismersz valakit, akinek van egy, a társadalom érdekeit szolgáló álma, és akivel civil szervezeted szívesen dolgozna együtt annak érdekében, hogy az meg is valósuljon, kérünk, hívd fel a figyelmét pályázatunkra.

 

A jelentkezőkből annál nagyobb eséllyel válhat Főállású Angyal, minél kidolgozottabb és konkrétabb pályázatot küldenek nekünk. A leendő Angyal által választott civil szervezet sokat segíthet a pályázónak: együtt átgondolhatjátok, hogy pontosan mit tennétek a rendelkezésre álló egy év alatt, és milyen pozitív következményekkel járhatna a program, amelynek megvalósításán együtt dolgoztok. A fenntarthatóság és a tartós eredmények fontos szempontot jelentenek a pályázatok elbírálásakor.   

 

A jelentkezéseket május 23-tól június 30-ig várjuk a Vodafone Felelősségvállalás Facebook oldalán, a Főállású Angyal alkalmazáson keresztül, a győzteseket pedig a legtöbb like-ot begyűjtő, illetve a szakértő zsűri által legjobbnak ítélt pályázatok közül választjuk ki.

 

Segíts szárnyakat adni a leendő Angyalok álmainak!

 

www.vodafone.hu/foallasuangyal

 

 

Vodafone

ÖKA külső menü