A 22. kerületi Szociális Szolgálat www.szocszolg22.hu olyan segítőket keres, akik szívesen részt vennének egy kis lelkes és családias közösség életében, a Szociális Szolgálat klienseinek (idősek vagy fogyatékkal élő nagykorú személyek vagy pszichiátriai betegek) ellátásában. Önkéntes feladatok: besegítés a klubfoglalkozásokon, szabadidős programok segítése, szervezési feladatok, kísérés, adományosztás, kerti munkák. 

A jelentkezők, a Szociális Szolgálat ellátásaival kapcsolatban alapszintű képzésben részesülnek, így felkészülten tudják segíteni a klubtagok és a szervezet életét, munkáját.

Jelentkezés: a kitöltött jelentkezési lap és motivációs levél elküldésével Szilágyiné Szalay Szilvia részére: vezetohelyettes@szocszolg22.hu   

A toborzás első köre május 6-ig tart!

 

A program az Európai Unió támogatásával valósul meg, szerződésszám: 16/1/KA204/22920

 

További részletek a csatolt felhívásban, de a Szociális Szolgálat által nyújtott ellátásokról, a klienseinkről és az önkéntesként végezhető feladatokról személyesen vagy telefonon is érdeklődhet az intézmény vezető-helyettesénél: Szilágyiné Szalay Szilvia vezetohelyettes@szocszolg22.hu, 06-20/383-48-36, 1221 Budapest, Anna u. 10. Mellékelve a beküldendő jelentkezési lap.

KÖSZÖNJÜK!